Blommor hem – bunches

Prenumerera på bunches i Uppsala

Visst är det något alldeles extra att arbeta med händerna, att skapa något nytt och få njuta av frukterna? Blommor är ett perfekt sätt att lyxa till ett hem, en inredningsdetalj som bidrar med färg och friskhet. Skaparglädjen och wow-faktorn är bara några av anledningarna till att bunches blivit så populära bland gör-det-självare och inredare.

Genom att prenumerera på bunches med Blommor hem får du varannan eller varje vecka hem ett fång säsongsbetonade och trendiga snittblommor som du kan använda för att skapa egna blomsterarrangemang. Bunches finns i tre storlekar och varje leverans innehåller nya spännande blomsorter.

OBS du beställer prenumeration för minst tre leveranser i taget. Om du missat förnya prenumerationen så kontaktar vi dig för att påminnelse!

Så enkelt beställer du:

  • Välj storlek och leveransdag (vi levererar alla vardagar)
  • Fyll i dina uppgifter
  • Betala (kom ihåg att betala för minst tre leveranser i taget)
  • Njut

Dina blommor anländer med bud, redo att användas i dina egna skapelser. Om du inte är hemma lämnar vi dina blommor vid dörren. Det finns ingen bindningstid, så du kan närsomhelst avsluta din prenumeration, efter din första prenumerationsperiod.


Starta din prenumeration här

Fyll i formuläret för att starta din prenumeration.

2. Prenumeration

Välj hur ofta och när du vill få dina blommor hem.

Välj ett datum som ligger minst två helgfria vardagar framåt.

3. Betalarens uppgifter

Här fyller du som betalar prenumerationen in dina uppgifter.

Annan mottagare?


Betalsätt


Leverans inom hela Uppsala tätort

Vi skickar blommor med bud inom Uppsala tätort. Osäker på om vi kan leverera hem till dig? Här finns en lista över stadsdelar som ingår i området:

Berthåga, Boländerna, Brillinge, Bäcklösa, Centrum, Eriksberg, Flogsta–Ekeby, Fyrislund, Fålhagen, Främre Luthagen, Gamla Uppsala, Gamla–Södra Gottsunda, Gottsunda, Gränby, Håga, Höganäs, Kapellgärdet, Kungsgärdet, Kungsängen, Kvarnbo, Kvarngärdet, Kåbo, Librobäck-Husbyborg, Luthagen, Löten, Norby, Nyby, Nåntuna–Vilan, Polacksbacken, Rickomberga, Rosendal, Sala backe, Slavsta, Slottet- Sjukhuset, Sunnersta, Stenhagen, Svartbäcken, Sävja, Tuna backar, Ulleråker, Ultuna, Uppsävja–Bergsbrunna, Uppsala kungsäng, Valsätra, Vårdsätra, Årsta, Ärna.

Önskar du leverans utanför Uppsala tätort, kontakta oss för information om budavgift.

Njut av blommor med grönt samvete

Vi strävar hela tiden efter att våra blommor ska lämna så litet klimatavtryck som möjligt. Därför väljer vi lokala leverantörer och blommor som är i säsong så ofta vi kan. Dessutom levererar vi våra blommor med miljövänliga elbilar.

Vanliga frågor om Blommor hem

Vad händer om jag inte är hemma när blommorna kommer?

Om du inte är hemma lämnar budet blommorna vid dörren.

Hur lång är uppsägningstiden?

Blommor hem har ingen bindningstid. Kontakta oss (hur lång tid i förväg?) så avbryter vi din prenumeration direkt. Du kan även pausa prenumerationen.

Vilka betalningsmetoder accepterar ni?

Du kan betala med Swish eller med kort på plats i butiken. Betala gärna 4-5 veckor i förväg för din egen skull.

Undrar du över något annat?

Du kan självklart också kontakta oss via telefon: 018 – 12 38 88 eller e-post: info@blomsterhallen.com så svarar vi så fort vi kan.