Blommor hem

Blommor hem – prenumerera på blommor i Uppsala

Med Blommor hem får du praktfulla buketter och bunches levererade direkt till dörren varje eller varannan vecka – superenkelt och bekvämt för dig som vill njuta av blommor utan krångel. Vi har leverans alla vardagar! Välj bland flera storlekar och ljuvliga nyanser så levererar vi hem till dig utan extra kostnad. Eller varför inte skämma bort någon du tycker extra mycket om med en prenumeration? Vi säsongsanpassar alltid våra leveranser, missa inte att ge bort Blommor hem till en nära som är svår att besöka i pandemitider.

Kom igång redan idag med prenumeration. OBS prenumeration startar alltid med minst 3 leveranser!

Prenumerera på buketter

Vad kan vara bättre än att mötas av blommor varje dag? Med Blommor hem får du vackra buketter levererade hem – smidigt och bekvämt för den som inte kan eller vill ta sig till våra butiker. Låt blommorna komma till dig istället.

Prenumerera på bunches

Blommor hem är perfekt för dig som vill skapa dina egna eleganta blomsterarrangemang. Varannan vecka anländer ett nytt fång av trendiga snittblommor anpassade efter säsongen. Mindre krångel, mer tid för dina egna skapelser.

Miljöarbete

Vi vill att du ska kunna njuta av vackra blommor med rent samvete. Därför väljer vi så ofta vi kan lokala leverantörer och blommor som är i säsong. Att samarbeta med olika miljöorganisationer är självklart för oss. Dessutom levererar vi våra blommor med elbilar för att minska utsläppen. För vårt miljöarbete blev vi nominerade till Årets hållbara företag på Företagargalan i Uppsala 2018.

Flowers2go

Psst! Du vet väl att du kan förbeställa blommor online och hämta dem på väg till festen eller tillställningen – utan att lämna bilen? Läs mer om Flowers2go här.