Om oss

Prisbelönt familjeföretag

Blomsterhallen är ett väletablerat blomsterföretag i Uppsala sedan 28 år tillbaka. Våra butiker finns på Kungsgatan 70 och i Gränbystadens galleria och utgör två av Uppsalas största blomsteraffärer. 

I våra välfyllda butiker tillhandahåller vi ett stort sortiment av traditionella säsongsblommor såväl som roliga och trendiga snittblommor, färdiga arrangemang och krukväxter. Vi har dessutom en separat avdelning med konstväxter som kan vara lämpliga för allergiker. Hos oss hittar ni förutom blommor, även Uppsalas största sortiment av krukor, vaser och blomstertillbehör.

Vi hade aldrig kommit så här långt om det inte vore för våra duktiga medarbetare. Eftersom vi alltid vill kunna erbjuda våra kunder anpassade lösningar för deras unika önskemål, har vi egna resurser för blomsterarrangemang och binderier i alla stilar, från hemtrevligt till trendigt och exklusivt. Därför är företagets florister alerta, serviceinriktade, utbildade och uppdaterade inom området. Vi ordnar allt, blommor till glädje som dop, bröllop och fest, även blommor till sorg, som kondoleanser och begravning. Under årens lopp har kunnigheten hos våra medarbetare speglats i kundens uppskattning.

Det är enkelt att beställa blommor i vår webbshop så kan vi leverera direkt till den adress ni önskar eller så hämtar ni blommorna i vår butik. Missa inte heller att testa vår helt unika tjänst Flowers 2 Go som gör det enklare än någonsin att beställa och hämta blommor. För oss på Blomsterhallen är våra leverantörsrelationer viktiga och har därför valt att vara anslutna till Euroflorist. Läs mer om våra köpvillkor.

Vårt mål är att ditt besök ska ge dig en annorlunda upplevelse av våra hantverk och ett trevligt bemötande av våra kreativa och duktiga florister. Du är alltid välkommen in till Blomsterhallen!

PS – missa inte att se alla våra filmer nedan. Du kan välja film högst upp till höger i spelaren!

Företagskunder

Utöver privatpersoner betjänar vi även större kunder som Akademiska sjukhuset, Fresenius Kabi, IAR-Systems, Handelsbanken, Swedbank, och Uppsala Universitet (ramavtal) pastorat inom Svenska kyrkan (ramavtal), Uppsala kommuns enheter, förvaltningar och bolag (ramavtal), casino bonus utan insättning. Vill ni bli avtalskund med oss ta kontakt med oss så hjälper vi er att bli det.

Sveriges mest prisbelönta blomsterbutik

Uppsala läns mest företagsamma människa 2016.
Årets Pionjär i Uppsala 2015.
Stjärnföretagare, ”Småföretagarnas Favorit” 2015.
Årets Företag i Gränby Centrum 2013.
Gasellföretag 2013.
Nordiskt Tillväxtcertifikat 2022.