Hjälp

Hjälp

För att underlätta din beställning har vi sammanställt ett par av de vanligaste frågorna som vår Kundtjänst får. Informationen finns i vår sektion Frågor & Svar här nedan. Du får hjälp att lägga en beställning under Köpguide. Steg för steg får du information om hur man skickar blomsterbud, från val av blommor och presenter till betalning.

Frågor & Svar

Vad är skillnaden mellan de olika prisklasserna?
Våra buketter visas normalt i vår mellanvariant medel. Vid köp av liten kan du som kund förvänta dig färre antal blommor och om man väljer stor är fallet det omvända. Exakt antal blommor varierar. Vi garanterar dock alltid att din bukett uppfyller färg, form och varuvärde.

Kan ni leverera på söndagar och helgdagar?
Nej vi kan inte leverera på söndagar eller helgdagar utan kommer att leverera på närmast följande vardag. Däremot kan vi leverera på lördagar om vi får beställning i tillräckligt god tid, senast kl 11 för att leverera samma dag med bud (gäller ej begravning).

Köpguide

Steg 1 – Välj ut en produkt
Klicka på den produkt du vill beställa och välj prisklass. Klicka på Köp nu för att gå vidare.

Steg 2 – Leveransadress
Fyll i mottagarens uppgifter. Det är viktigt att du fyller i alla obligatoriska fält (Alla fält som har en röd asterisk (*) efter sig). Klicka på ‘Lägg till i varukorgen’.

Steg 3 – Kassa eller handla vidare  
Klicka antingen på ‘Fortsätt handla’ för att lägga till ytterligare blommor till din beställning eller klicka på ‘Gå till kassan’ för att gå vidare och betala.kassan’ för att gå vidare och betala.

Steg 4 – Betalningsalternativ
Fyll i dina egna uppgifter. Läs igenom och acceptera köpvillkoren längst ner på sidan. Klicka sedan på ‘Gå vidare och betala’.

Steg 5 – Klarna
Vi använder Klarna som vår betalningslösning för att göra det så enkelt som möjligt för er som kund att handla.

Din orderbekräftelse skickas till din mejladress.

Dina blommor är nu på väg!